ga('require', 'displayfeatures'); ga('require', 'linkid'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');

Paul Wallerbos nieuwe collega voor Zonnige Bedrijven

door 30 augustus, 2018item nieuwsbrief

Paul Wallerbos (50) uit Groenlo werkt sinds dit jaar voor AGEM. Daarvoor was hij onder andere werkzaam in MKB-advieswerk op het gebied van energiebesparing. Hij is bij AGEM projectleider Zonnige Bedrijven Achterhoek en adviseert bedrijven over het investeren in grote zonnedaken op hun bedrijfsdak. De realisatie van zonnepanelen op grote bedrijfsdaken is toe aan een boost.
Paul gebruikt zijn eigen kennis en de kennis die binnen AGEM is opgebouwd om zonnedaken in de Achterhoek te realiseren.

Jazz

Paul woont samen en heeft twee dochters. “Ik vind mezelf een betrokken Achterhoeker.  Ik ben onder andere voorzitter van de lokale  energiecoöperatie (Groenkracht Groenlo), bestuurslid bij ‘Mooi Groenlo’ en medeorganisator van het Jazzfestival.
Mijn passie ligt bij de energietransitie. Dat kent vele facetten en ik ben blij dat ik via AGEM mijn steentje aan de verduurzaming kan bijdragen.

Bedrijfsleven

Paul Wallerbos is werktuigbouwkundige en heeft in het bedrijfsleven ervaring opgebouwd in (automotive) electronica. “Eerst als productie -en kwaliteitsengineer, later ook in het management. Ik heb veelvuldig gewerkt aan innovatieve veranderprocessen.”

Politiek

“Daarnaast heb ik als lid van de gemeenteraad van Oost Gelre veel politieke ervaring en kennis van energietransitie, milieu en lokale economie. Ook speel ik al jaren een rol in het aanjagen van diverse plaatselijke burgerinitiatieven. Ik ben lid van de GNMF en Milieudefensie en neem deel aan campagnes van deze NGO’s.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KLANTENSERVICE

Maandag t/m vrijdag
van 09.00 – 17.00

0314 820 388

CONTACT

info@agem.nu
Postbus 134
7000 AC Doetinchem

BEZOEKADRES

Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem