Carlo Kuik zorgt voor scherpe inkoop

door | 29 maart, 2018 | item nieuwsbrief

Carlo Kuik uit Zutphen is AGEM komen versterken om de energielevering aan gemeenten te coördineren. “We hebben veel te regelen voor de levering aan gemeenten. Ik werk daarin nauw samen met Justin Pagden, Pieter Niemeyer en Albert Jonathans. Ik zorg voor een zo scherp mogelijk inkoop.”

Bewuster geworden

Carlo is 45 jaar, is getrouwd en heeft twee zoons. Hiervoor was hij controller bij het ingenieursbureau van PON. “AGEM is een heel ander bedrijf, maar het past mij heel goed. Ik heb bewust gekozen voor deze sector, de duurzame energie. De komst van mijn kinderen hebben daarin een belangrijke rol hebben gespeeld. Ik ben bewuster met mijn omgeving en de toekomst bezig. Het is fantastisch om een bijdrage te leveren aan de doelstelling om in 2030 een energieneutrale regio te zijn.

Scherpe inkoop

Werkinhoudelijk verandert er niet eens zo heel veel. Ik moet er nu voor zorgen dat we weten hoeveel energie we op welk moment moeten leveren. Onze eigen opgewekte Achterhoekse energie loopt natuurlijk niet altijd gelijk op met de behoefte. Het gaat erom dat we zo weinig mogelijk aanvullend hoeven bij de kopen of te verkopen. Want dat is duur. Met die goede gegevens kunnen we goedkoop inkopen. Het is daarom belangrijk dat ik de organisatie en klanten van AGEM goed leer kennen. Dan kan ik mijn werk goed doen.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag
van 09.00 – 17.00

0314 820 388

Contact

info@agem.nu
Postbus 22
7100 AA Winterswijk